Millainen tarina?

Tämän yrityksen alku käsikirjoitettiin oikeastaan kauan aikaa sitten. Jo lapsena minulle kerrottiin, että tulen tekemään töitä käsilläni. Muistan nämä sanat edelleen ja oikeassa he olivat. Muutaman mutkan kautta, media-alan opintojen jälkeen hakeuduin käsi- ja taideteolliseen,  josta valmistuin vuonna 2010 sisustajaksi. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt sisustusalalla ja jatkanut alan opintoja. 

”Ei omena kauas puusta putoa” pitää kohdallani kyllä paikkansa. Isäni  oli yli 30 vuotta talonrakentajana Rauma Repola Oy:ssa. Äiti puolestaan toimi 70-luvulla Luhdalla tekstiilityöläisenä ja tänä päivänäkin vielä loihtii upeita käsitöitä. 

Näihin oppeihin ja sukujuuriin kun lisättiin kunnianhimoa ja luovuutta, syntyi Millainen. Milla Pohjola, joka perusti oman unelmansa. Yrityksen, jonka tarkoituksena on palvella asiakkaitaan monipuoleisesti sisustusalalla. Yrityksen, jolla on halu luoda, suunnitella ja ennen kaikkea tehdä. 

Tästä kaikesta alkoi yrityksen Millainen design tarina. Tarina, joka on vasta alussa, mutta sillä on toivottavasti pitkä elämä. Sinä voit olla osa tätä tarinaa. Tehdään yhdessä sinulle miellyttäviä, kotoisia ja kauniita tiloja, joissa sinä voit nauttia omasta tarinastasi.

-Milla, Millainen design

Isäni suunnittelema ja rakentama kehto minulle. Kehto valmistui alkeellisilla käsityökaluilla, keittiössä ruokatunnilla vuonna 1986.

Minun suunnittelema ja valmistama kehto omalle tyttärelleni vuonna 2012.