SISUSTUS- JA TILASUUNNITTELU

Sisustussuunnittelun lisäksi vahvuuksiani ovat kokonaisvaltainen tilasuunnittelu, sekä projektinhallinta. 

Ammattitaitooni kuuluvat tilojen toiminnallisuuden suunnittelu, kalustemitoitukset ja -määritykset, sisustusvalaisinten määrittely, pintamateriaalien määritykset, työmaalle tarvittavien suunnitelmien laadinta sekä yhteydenpito asiakkaan ja muiden erityissuunnittelijoiden sekä rakennuttajan/urakoitsijan välillä. Olen asiakkaan tukena tarvittaessa toteutusvaiheessa läpi koko projektin suunnittelusta kohteen valmistumiseen saakka. Uskon että osa sujuvaa projektia on mutkaton kommunikointini sekä asiakkaan, että työmaan kanssa.  

Teen mielelläni myös pienempiä sisustussuunnittelutöitä ja konsultaatioita. Olen apunasi vaikkapa huonekalujen uudelleen sijoittelussa tai sisustusmateriaalien ja tuotteiden valinnassa. Kauttani saat myös opastusta ja neuvontaa tuotteiden oikeaoppiseen asennukseen. Projektin laajuus voi vaihdella aina yhdestä osa-alueesta kaiken kattavaan muutokseen. Olipa projektisi sitten pienempi konsultaatio tai suurempi kokonaisvaltainen uudistus tai kaikkea siltä väliltä, suhtaudun siihen aina innolla. 

Kysy lisää

KODIT & VAPAA-AJAN ASUNNOT 

 

Uudiskohteiden suunnittelussa vahva kokemukseni asennuspuolelta takaa hyvän tietämyksen materiaaleista. Lisäksi minulla on pitkäaikainen laaja yhteistyöverkosto. Uudiskohteen rakentaminen on monelle elämän suurimpia investointeja, sisustussuunnittelijan palkkaaminen hankkeeseen säästää paljon aikaa ja luo varmuutta tehdä suuria hankintoja. 

Kun kyse on kodin tai vapaa-ajanasunnon sisustussuunnittelusta, minulleon ensiarvoisen tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet ja tyyli, mutta myösottaa huomioon hankkeen budjetti, onpa suunnittelun kohteena sittenvanhan saneeraus tai uuden rakentaminen.

Kysy lisää

JULKISET TILAT

Hyvin suunniteltu ja toteutettu julkitila viestii yrityksen arvoja ja luo viihtyisyyttä sekä asiakkaille, että työntekijöille. Osaan ehdottaa rohkeitakin ratkaisuja, mutta teen mielelläni myös hillittyjä työympäristöjä ja kokonaisuuksia. Laaja materiaali- ja tuotetuntemukseni auttaa kykyä suunnitella asiakkaan budjetille sopivia tiloja, ekologisuutta ja kestävyyttä unohtamatta. 

Kysy lisää

3D VISUALISOINTI

Voin myös toteuttaa 3D visualisointikuvia, jotka auttavat hahmottamaan tiloja ja ratkaisuja. Visualisointikuvat ovat hyvä apu varsinkin silloin kun suunnitellaan uudiskohdetta tai suurempia tilamuutoksia. 

Kysy lisää